Sub presiunea din ce în ce mai mare a operatorilor feroviari privați, CFR Călători a lansat vara această o campanie susținută de marketing prin care încearcă să-și popularizeze cât mai mult serviciile și să îi facă pe români să se reîntoarcă la transportul feroviar. Ultimul exemplu în acest sens este cardul Trenplus, un serviciu destinat în special celor care călătoresc frecvent prin țară, pe care operatorul național vrea să-l readucă în atenția românilor, sperând că astfel va reuși să-și revitalizeze transportul feroviar.

Posesorii cardului beneficiază, potrivit comunicatului CFR Călători, de o reducere de 25% la achiziționarea biletelor, indiferent de ruta aleasă sau de tipul de tren, fiind valabilă atât pentru biletele la clasa I, cât și la clasa a II-a, la trenurile InterCity, InterRegio și Regio. Iar dacă biletele sunt cumpărate online, posesorii acestui card beneficiază și de reducerea suplimentară de 5%.

Pentru a intra în posesia cardului Trenplus, călătorii trebuie să completeze un formular, ce poate fi descărcat și de pe site-ul www.cfrcalatori.ro. Tariful de emitere a cardului este de 100 de lei, acesta fiind valabil un an de zile. Cardul este nominal, nu poate fi transmis altor persoane și trebuie prezentat, împreună cu biletul de călătorie și un act de identitate, la controlul efectuat în tren.

Ivisit.ro va recomandă și: