Compania Blue Air a introdus la vânzare orarul de iarna 2014/2015. Biletele pot fi comercializate online sau de la agențiile partenere.

Biletele de avion pentru vacanţa de iarnă 2014 şi cea de primăvară din 2015 sunt acum disponibile la tarife, începând de la 27,99 euro*/segment (*taxe incluse, locuri limitate).

Conceptul de „smart flying”, implementat de compania Blue Air, se adresează celor care călătoresc des cu avionul, în interes personal sau de afaceri, celor care ştiu că biletele de avion achiziţionate din timp au tarife foarte scăzute şi, în special, celor care au învăţat să îşi planifice din timp vacanţele.

Destinaţii operate de Blue Air în orarul de iarna 2014/2015 sunt:

* din Bucureşti: Barcelona, Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Koln, Larnaca, Londra, Madrid, Malaga, Milano, Napoli, Nisa, Paris, Roma, Stuttgart, Valencia

* din Băcău: Bologna, Bruxelles, Dublin, Londra, Milano, Paris, Roma, Torino

* din Sibiu: Stuttgart

Un nou serviciu de catering

Blue Air a introdus un nou serviciu de catering care se adaugă celui deja existent, acesta fiind disponibil în momentul rezervării biletului de avion.

Blue Bistro a fost special conceput pentru pasagerii Blue Air, şi în funcţie de ora călătoriei aceştia pot opta pentru mai multe variante de meniu, respectiv mic dejun, prânz sau cină.

În prezent sunt disponibile 6 meniuri calde, iar preţul pentru un mic dejun este de 7,5 euro şi de 9,5 euro pentru prânz sau cină.

Meniurile pot fi rezervate cu până la 14 ore înaintea zborului, dar înainte de a face check-in online. Meniurile sunt disponibile pentru cursele cu plecare din/către Bucureşti şi Sibiu, şi doar pentru zboruri operate regulat de Blue Air.

Ivisit.ro îţi mai recomandă:

Wizz Air se extinde in Romania

Wizz Air renunta la listarea la Bursa de la Londra