Mai multe zboruri regulate, precum şi zboruri charter sunt oferite de TAROM, din această vară.

Compania deschide sezonul estival cu noile rute Bucureşti-Moscova şi Iaşi-Tel Aviv, iar în iunie va inaugura alte două zboruri Bucureşti-Stockholm şi Iaşi- Milano.

TAROM a mărit numărul de zboruri pe săptămână pentru destinaţiile Geneva (trei zboruri/săptămână), Dublin (şase zboruri/săptămână), Praga (şase zboruri/săptămână), Amsterdam (14 zboruri/ pe săptămână), Chişinău (17 zboruri/săptămână), Beirut (trei zboruri/săptămână) şi Amman (trei zboruri/săptămână).

Tot în această vară, compania naţională a încheiat parteneriate  pentru efectuarea de curse charter cu plecare din Bucureşti către: Antalya si Bodrum, Heraklion, Chania, Rodos, Zakintos, Kos, Mikonos, Santorini, Skiathos, Aktio (Lefkada), Palma de Mallorca, Tenerife Sud şi din Cluj către Skiathos şi Chania.

O noutate în plus este şi operarea  zborurilor charter cu plecare din Iaşi spre Rhodos şi Antalya.

Zborurile sunt operate cu aeronave din flota proprie, B737/800, B737/300,  A318 şi A310.

Principalii partenerii pentru chartere sunt Prompt Service (Cocktail Holidays), Paralela 45, Prestige Tours, Tez Tour, Aerotravel, Rezeda World Travel, Nova Travel, Fibula Air Travel.

“Vara 2014 se dovedeşte a fi foarte atractivă pentru cei care doresc să zboare cu TAROM. Atât cursele regulate cât şi cursele charter stau la dispoziţia clienţilor noştri pentru ca aceştia să petreacă vacanţe de neuitat. Serviciile oferite de TAROM sunt complete pentru ca pasagerii noştri să călătorească sigur şi confortabil” a declarat Christian Heinzmann, director general TAROM.

Pasagerii companiei beneficiază de bilete în preţul cărora sunt incluse serviciile de catering, transportul unui bagaj de cală de 23 kg, pentru clasa Economy şi două bagaje cu greutate maximă de 23 kg fiecare, pentru clasa Business, la care se adaugă un bagaj de mână cu greutate maximă de 10 kg. De asemenea, atât check-in-ul online, pe mobil cât şi cel în aeroport sunt gratuite, incluzând opţiunea de alegere a locului în avion.