Prima cursă Wizz Air de la Londra a aterizat sâmbătă seara pe aeroportul din Sibiu, având 162 de pasageri la bord. Alţi 152 aşteptau să plece la Londra.

Cursele Sibiu-Londra sunt programate sâmbăta, marţea şi joia, cu plecare la ora 22:20 din Sibiu, în perioada 14 iunie – 16 septembrie, şi ora 19:05 în perioada 17 septembrie – 25 octombrie, respectiv ora 16:55 şi ora 15:40 în aceleaşi perioade de la Luton Londra.

Preţul unui zbor porneşte de la 179 de lei.

Opt destinaţii noi vor fi disponibile sibienilor şi locuitorilor din zonă, în perioada următoare, au declarat oficiali ai Consiliului Judeţean Sibiu, ceea ce va transforma aeroportul din Sibiu în unul de interes regional pentru călătorii din sudul Transilvania şi nordul Olteniei.

„Urmează trasee spre Franţa, Spania, Italia şi nordul Germaniei. Noi am încheiat cu Consiliul de Administraţie şi cu conducerea operativă un grafic de dezvoltare a acestor curse. Sunt prevăzute două curse pe semestru”, a declarat Ioan Cindrea, preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu.

Investiţii de aproximativ două milioane de euro au fost realizate, în ultima perioadă, la aeroprotul din Sibiu, în aparatură pentru creşterea securităţii zborurilor, aerogara ajungând astfel la standardele impuse pentru accesul în spaţiul Schengen.
Ivisit.ro îţi recomandă şi: