Happy Tour Group a înregistrat în 2013 o cifră de afaceri de 60 milioane de euro, creşterile cele mai importante fiind realizate pe segmentul de leisure, în medie de 12%.

„Anul 2013 a fost unul de investiţii în tehnologie şi online marketing, în abordări diferite ale activităţilor pe care le desfăşurăm. Rezultatele acţiunilor de anul trecut şi, parţial, de anul acesta se vor revedea în rezultatele aferente anului 2014”, a declarat directorul general al Happy Tour Group, Javier Garcia del Valle, potrivit unui comunicat al grupului.

Happy Tour a introdus destinaţii noi, apreciate de publicul român, precum Madeira, Bodrum şi Chania, din insula Creta.

Compania a mai înregistrat o creştere de 8% pe segmentul de city break. Cele mai populare astfel de pachete au avut destinaţii precum Praga, Paris, Bracelona, Londra sau Madrid.

Şi vânzarea de bilete de avion a înregistrat o creştere în 2013, comparativ cu anul precedent, trend aşteptat să se menţină şi în 2014. Biletele de avion pentru cursele externe au reprezentat 85% din vânzările totale de bilete de avion. Acelaşi procentaj este valabil pentru clasele de călătorie, respectiv 85% clasa economic şi 15% business class şi first class.

„Analizând scopul călătoriilor pentru anul 2013, avem un raport de 45% – 55% pentru vacanţe versus vânzările pentru clienţii corporate. De asemenea, vânzările de bilete low – cost au crescut cu aproximativ 10% în 2013, ca volum, comparativ cu 2012. Cele mai căutate destinaţii au fost Barcelona, Milano şi Roma”, precizează Javier Garcia del Valle.

Happy Tour Group este cel mai mare grup de turism din România, compus din agenţia de turism Happy Tour, portalul de rezervări online Paravion, agenţia Travel House şi turoperatorul Prestige Tours. La nivel naţional, sunt 90 de agenţii afiliate Happy Tour.

În prezent, Happy Tour Group are aproximativ 150 de angajaţi.

Ivisit.ro îţi mai recomandă şi: