Lanțul hotelier Ibis are oferte speciale pentru vacanța de Paște. Sejururile sunt de 2 și 3 nopți, iar tarifele pornesc de la 85 de euro pentru un weekend (2 persoane) în cameră dublă, cu mic dejun și gustare tradițională în noaptea de Înviere (ouă roșii, cozonac, un pahar de vin roșu). În cazul ofertelor de 3 nopți, oferta este de 115 euro.

În perioada următoare, la Sibiu are lor a patra ediție a Târgului de Paște, iar împrejurimile Sibiului oferă diverse opțiuni pentru excursii pitorești – cetățile fortificate sau satele deja faimoase pentru stilul de viață tradițional. În București și Constanța, pe lângă sărbătorile petrecute alături de familie sau prieteni, principala tentație o reprezintă cluburile care organizează ca în fiecare an petreceri în noaptea de Înviere.

Oferta promoțională a Ibis se păstrează și pentru perioada 30 aprilie –  5 mai, când tarifele sunt ușor crescute, mai exact, mai scumpe cu 4 euro în ambele variante de cazare (2 și 3 nopți). În Constanța, pachetele de 2 nopți pentru 2 persoane costă 119 euro, iar cele de 3 nopți au prețul de 179 euro.

“Tarifele sunt cu aproximativ 20% mai mici în această perioadă și vom continua să avem astfel de pachete promoționale în tot cursul anului, cu fiecare ocazie specială. Vrem să dezvoltăm segmentul de leisure, așa ca ne concentrăm atât pe servicii și confort, cât și pe prețuri speciale”, a spus Ioan David, director general Ibis România.

Ibis operează în România 4 hoteluri clasificate la 3 stele: două în București  și câte unul în Constanța și Sibiu. În total, cele 4 hoteluri  au 760 de camere și 234 de angajați. Anual, numărul persoanelor cazate la Ibis în România se ridică la aproape un sfert de milion, peste 26% dintre cei găzduiți fiind turiști.