Elena Anghel a fost numită director general adjunct al turoperatorului Prestige, dupa retragerea din această funcție a lui Mircea Vladu. Cu peste 15 ani experiență în managementul unei agenții turoperatoare de top (Paralela 45) și propusă în funcție de Mircea Vladu, Elena Anghel va raporta de acum încolo direct CEO-ului grupului Happy Tour, Javier Garcia del Valle.

“Ma bucur să preiau conducerea Prestige Tours, o companie cu o reputație excelentă pe piața turismului din România. În același timp, este o mare provocare, pentru că preiau atribuțiile lui Mircea Vladu, a cărui activitate am apreciat-o întotdeauna. Am fost placut impresionată de echipa de la Prestige Tours și sunt convinsă că pot contribui în mod constructiv la dezvoltarea acestei agenții”, a declarat Elena Anghel.

“Experienta bogată a Elenei Anghel în industria turismului este binevenită și sunt convins că își va pune amprenta asupra companiei, în mod pozitiv”, a declarat Javier Garcia del Valle, CEO Happy Tour  Group. “Mă bucur că am putut colabora cu Mircea Vladu și îi mulțumesc pentru profesionalismul, dăruirea și sprijinul oferit în cei 3 ani de la integrarea Prestige Tours în Happy Tour Group”, a completat Javier Garcia del Valle.

Mircea Vladu, unul dintre cei mai cunoscuți manageri din turismul românesc, s-a retras în luna aprilie a acestui an din funcția de director general adjunct al Prestige Tours, turoperatorul grupului Happy Tour, rămânând însă consilier al companiei și acționar în cadrul grupului.  Mircea Vladu a fondat Prestige Tours în anul 1990, iar în 2011 a vândut-o către Happy Tour Group, deținut la rându-i de fondul de investiții GED.

Din acel moment, Mircea Vladu a devenit Director General Adjunct al Prestige Tours și asociat în cadrul Happy Tour Group. “Am considerat că a venit momentul să mă dedic mai mult familiei și proiectelor personale.  Prestige Tours se află într-un moment bun și sunt convins că prin contribuția Elenei Anghel compania va evolua excelent. În calitate de acționar în cadrul Happy Tour Group, îi voi oferi Elenei tot suportul necesar și voi urmări îndeaproape această evoluție”, a declarat Mircea Vladu.