Interrail Global Pass este un intrument de călătorie extrem de facil, dedicat celor care străbat Europa cu trenul. Produsul este disponibil și în România, iar CFR Călători ne anunță că până la final de martie, Interrail Global Pass este cu 15% mai ieftin.  Oferta promoţională este disponibilă până la data de 31 martie 2015, iar prima zi de valabilitate poate începe din data achiziţiei până pe 16 mai 2015.

Legitimaţia Interrail Global Pass oferă posibilitatea efectuării de călătorii nelimitate în 30 de ţări europene, din Scandinavia până în Turcia şi, în plus, traversarea maritimă cu vaporul între Italia şi Grecia. Perioada de valabilitate a legitimaţiilor este de la cinci zile până la o lună, pasagerii având libertatea de a alege şi chiar a schimba  ruta în timpul călătoriei.

Interrail Global Pass se adresează tuturor categoriilor de călători: tineri, adulţi, copii, seniori şi reprezintă o variantă avantajoasă şi relaxantă de a explora continentul european, la preţuri atractive. Copiii de până la 12 ani beneficiază de gratuitate, iar tinerii (vârsta până în 26 de ani), adulţii şi seniorii (vârsta peste 60 de ani) dispun de asemenea, de tarife reduse.

Ca să vă faceți o idee, românii care cumpără un Interrail Global Pass, cu o perioadă de călătorie de 5-10 zile, vor plăti 163 de euro în cazul tinerilor până la 26 de ani, 224 de euro în cazul adulților și 202 euro în cazul seniorilor.

Citește și:

Descoperiți Europa cu trenul: Bilete cu reducere de 15%

CFR reduce tariful pentru calatoriile spre Budapesta si Viena