tren gara de nord

Începând cu noaptea de sâmbătă spre duminică (29/30 martie), CFR Călători va trece la ora oficială de vară, insă mersul trenurilor în vigoare nu va fi modificat. Trenurile de călători vor pleca din staţiile de formare după ora de iarnă până în noaptea de 29/30 martie 2014 când ora 03.00 care devine ora 04.00. După această oră (04.00), trenurile vor pleca la orele din mersul de tren în vigoare, respectând ora oficială de vară.

Astfel, un număr de 70 de trenuri, din care 8 trenuri internaţionale, 31 InterRegio și 31 Regio aflate în circulaţie între 03.01 şi 04.00 (ora iarnă), vor ajunge la destinație cu ore modificate.

Având în vedere că şi în ţările vecine această trecere se face în aceeaşi zi de duminică, 30 martie 2014, între staţiile de frontieră cu Republica Moldova, Ungaria, Serbia, Ucraina, Bulgaria, trenurile vor circula după graficele din mersul de tren în vigoare.

CFR Călători recomandă tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii pot dispune de informații pe pagina de internet a transportatorului sau să se adreseze personalului din stații.