Dacă plănuiți să petreceți câteva zile în stațiunile montane, fie în perioada sărbătorilor de iarnă, fie la începutul anului viitor, puteți călători cu trenul spre cele mai importante destinații de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei sau Petroșani. CFR Călători a anunțat astăzi că, din data de 14 decembrie, intră în vigoare noul mers al trenurilor și, totodată, vor fi relansate Trenurile Zăpezii.

Potrivit comunicatuluI CFR, va fi suplimentat, în perioada sărbătorilor de iarnă, numărul trenurilor și al vagoanelor către principalele stațiuni de iarnă din țară. De asemenea, vor fi introduse Trenurile Zăpezii către zonele turistice de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei și Valea Jiului.

„În perioada 1 ianuarie – 28 februarie 2015, se va acorda 25% reducere de preț la bilete. Reducerea se va aplica la trenurile care vor circula de luni până joi, pentru călătoriile, pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenuri InterRegio care au ca punct de plecare sau destinaţie: una din stațiile feroviare de pe ruta Sinaia–Braşov; gara Vatra Dornei Băi și gara Petroşani”, anunță reprezentanții CFR Călători.

Pentru detalii despre orarul Trenurilor Zăpezii, accesați pagina CFR Călători.