Hotelul Ibis București Gara de Nord, clasificat la 3 stele, parte din cel mai mare lanț de hoteluri economy din lume,  experimentează noi produse pentru clienții aflați în călătorie de afaceri și va lansa din 1 martie 2015 un serviciu în premieră pentru rețea: BiroulTau@Ibis, birouri private pentru clienții cazati în hotel.

Trei sferturi din clienții hotelului Ibis București Nord călătoresc în interes de afaceri, hotelul fiind amplasat lângă Gara de Nord și la doar 5 minute de Piața Victoriei, una din zonele de afaceri importante ale capitalei.

“Oaspeții Ibis București Gara de Nord, în medie, stau la noi 1.4 nopti și lucrează 5-6 ore chiar din hotel, unde își organizeazăși o mare parte din întâlnirile de afaceri. Până acum, aceste întâlniri aveau loc în general în restaurant sau în barul Ibis, deschis non-stop, însă mulți clienți ne-au comunicat dorinta lor de a avea la dispoziție un spațiu privat pentru lucru și întâlniri de afaceri, spațiu care să fie configurat pentru business. Lansăm BiroulTau@Ibis exact pentru a răspunde acestor nevoi – le asigurăm clientilor de business acces temporar la un birou privat, cu accesorii și servicii similare cu oricare centru de afaceri. Practic, oaspeții Ibis vor putea rezerva nu doar o cameră de hotel, ci și un birou personal care să le fie la dispoziție în timpul călătoriei”, spune Călin Ile, director general al hotelului Ibis Nord.

Noul serviciu BiroulTau@Ibis include un spațiu privat de lucru dotat cu birou, accesorii de birou și conexiune de internet WiFi, apă, cafea sau ceai și o gustare, servicii de secretariat (printare, transmitere fax, rezervări)și reducere de 15% în barul și restaurantul hotelului.

Noul serviciu va fi testat în premierăîn hotelul Ibis București Gara de Nord, până la 30 iunie 2015.

Ibis București Gara de Nord este cel mai mare hotel al rețelei în România și a fost primul hotel deschis de Ibis în România, în 2004. Hotelul are 250 de camere, 8 săli de conferințe cu capacitate între 20 și 150 de locuri, un restaurant cu specific de bistro franțuzesc, bar deschis non-stop și parcare de 80 locuri.

În 2014, Ibis Nord a avut un grad de ocupare de 62% și peste 56.000 de camere vândute, respectiv o creștere de 10% față de 2013.

Ibis este cea mai mare rețea hotelieră economy din Europa, parte a Accor Group, iar în România operează 4 hoteluri de 3***: două în București și câte unul în Constanța și Sibiu. În total, cele 4 hoteluri Ibis din Romania au 760 de camere, astfel: 250 de camere la Ibis Bucureşti Gara de Nord, 161 de camere la Ibis Bucureşti PalatulParlamentului, 154 de camere la Ibis Constanţa şi 195 camere la Ibis Sibiu. Cele 4 hoteluri Ibis au 24 de săli de conferinţe si seminarii, cu un total de până la 1650 de locuri.

Cele 4 hoteluri Ibis au 235de angajați în România.