Blue Air introduce cursa Bucureşti – Liverpool (Aeroport Liverpool John Lennon), din 15 decembrie, care va fi operată de trei ori pe săptămână.

Biletele pentru această destinaţie au fost puse deja în vânzare, cu preţuri începând de la 32,90 de euro, pe segment, cu toate taxele incluse, dar în limita locurilor disponibile la acest preţ.

Blue Air operează în Anglia încă din anul 2008, iar în prezent pasagerii companiei se pot bucura de zborurile directe către Londra (Luton), din Bucuresti şi Bacău.

Liverpool, oraşul cu clădiri georgiene şi cel mai vechi cartier chinezesc din Europa

Liverpool, oraşul formaţie Beatles şi al echipelor de fotbal Liverpool şi Everton, este plin de locuri spectaculoase care aşteaptă să fie descoperite, de la catedralele gemene ce oferă o privelişte minunată până la Muzeul Beatles.

Un important port maritim şi industrial, Liverpool a fost unul dintre oraşele măreţe ale Regatului Britanic în timpul Revoluţiei Industriale. În anii 60 a fost marcat de explozia pop numită Beatles, iar anii 90 s-a încercat o renovare a centrului oraşului. Zona oraşului aflată în apropierea apei este acum declarată zonă de patrimoniu, Liverpool alăturându-se oraşelor Edinburg şi Bath, cu statutul de patrimoniu mondial UNESCO.

Liverpool este un oraş divers, cu multe clădiri georgiene superbe, cel mai vechi cartier chinezesc din Europa, câteva clădiri victoriene impresionante şi multe atracţii. Docurile Albert restaurate în 1980 sunt acum printre cele mai populare atracţii din Liverpool, având restaurante elegante, baruri, magazine şi muzee, printre care Merseyside Maritime Museum şi Tate Liverpool.

În 2008, orașul a fost Capitală Europeană a Culturii împreună cu Stavanger din Norvegia.

Destinaţii operate de Blue Air în orarul de iarna 2014/2015

Din Bucureşti, Blue Air zboară la Barcelona, Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Koln, Larnaca, Liverpool, Londra, Madrid, Malaga, Milano, Napoli, Nisa, Paris, Roma, Stuttgart, Valencia.

Din Bacău, la Bologna, Bruxelles, Dublin, Londra, Milano, Paris, Roma, Torino, iar din Sibiu către Stuttgart

Ivisit vă recomandă şi:

Cum s-ar putea ieftini vacantele in Romania. ANAT cere extinderea cotei TVA de 9% la cazarea cu demipensiune sau pensiune completa

Inca o vara fara taxa de pod la Cernavoda