Cine a zis ca IT&C nu face casă bună cu turismul?  Pentru cei suspicioși, Sorin Rusi, blogger de travel la airlinestravel.ro și blogger de IT la laptopnews.ro, demonstrează că știrile de IT se scriu printre noutăți din turism. Pentru necunoscători, ce-i drept, mai întâi a fost IT-ul, dar turismul (îi) râde la urmă și îi (su)râde mai bine.
Filmul pe care speri să-l vezi în avion este: Up in the Air, filmul meu preferat și de care nu mă satur. Mereu visez să ajung la 10 milioane de mile zburate.
Ultima carte pe care ai luat-o cu tine în vacanță este: Cuba (o carte din colecția National Geographic – biblioteca Adevărul). Sper ca într-o zi să ajung în Cuba.
Ai tendința de a pune în bagaj prea multe/mulți… Prea multe echipamente IT&C, foto/video, dar nu știi niciodată când ai nevoie de ele. Cât despre garderobă, am învățat să-mi dozez bagajul în funcție de călătorie.
Concediul tău ideal este… Departe de internet. Vreau să merg într-un concediu în care să nu am internet. Așa n-aș mai sta cu grija site-urile mele. Și m-aș putea bucura de destinație.
Ce ți-ar strica vacanța? O durere de cap, o durere de măsea, o problemă medicală. Sper sa nu fie cazul niciodată.
Ce preferi la un hotel? Nu sunt mofturos cu privire la hoteluri, dar apreciez foarte mult curățenia.
Ce apreciezi cel mai mult la partenerul de vacanță? Optimismul, gândirea pozitivă și să nu comenteze prea mult.
Care este cea mai mare extravaganță pe care ți-o permiți în concediu? Să nu am program.
Care este călătoria pe care ti-ar plăcea cel mai mult să o faci? Mi-ar placea să fac ocolul Pământului cu avionul. Sunt câteva itinerare definite de alianțele aeriene.
Care este cea mai mare temere a ta când ești în străinătate? Că aș putea fi singur la greu și nu prea aș avea la cine să apelez, dar mă descurc :).
Care este obiceiul pe care-l ai în vacanță și-l detești cel mai mult? Deocamdată nu am asa ceva. Cel puțin n-am conștientizat că m-ar deranja ceva la mine.
Care este obiceiul pe care îl au alții în vacanță și-l detești cel mai mult? Nici asta nu am remarcat. De regulă, ignor oamenii cu obiceiuri deranjante.
Când călătorești, în ce situație ai minți? E foarte important să știu pe cine ar trebui să mint. Până în prezent, nu au fost cazuri, dar nu se știe niciodată.
Care a fost cea mai frumoasa vacanta a ta? Nu prea am avut o vacanță 100%. Am călătorit în țară și în afară, de cele mai multe ori în interes de business :). Îmi place Berlinul foarte mult.
Care este lucrul fără de care nu pleci în călătorie? Aparatul foto. Nu se știe niciodată când poți prinde un cadru perfect.
Care este motto-ul tău atunci când călătorești? Motto-ul meu în călătorii este același cu cel de zi cu zi: Nu există „Nu se poate”.