Zborurile anulate erau programate în perioada 1-15 iunie. Cele mai multe, 17, erau programate pe ruta Timişoara-Bucureşti, respectiv 16 pe ruta Bucureşti-Timişoara.

Fly România a mai anulat 5 zboruri Bucureşti-Verona, 5 Verona-Timişoara, 5 Timişoara-Verona, 5 Verona-Bucureşti, 4 Bucureşti-Frankfurt şi încă patru Frankfurt-Bucureşti, 4 Bucureşti-Palermo, 4 Palermo-Bucureşti, 3 Bucureşti-Tulcea, 3 Tulcea-Frankfurt, 3 Bucureşti-Genova, 3 Genova-Bucureşti, 2 Bucureşti-Tarragona, 2 Tarragona-Bucureşti, 2 Frankfurt-Tulcea, 2 Tulcea-Bucureşti şi câte unul Frankfurt-Timişoara, Tulcea-Bucureşti, Genova-Timişoara.

Zboruri anulate Fly Romania 1-15 iunie

Pasagerii care au cumpărat deja bilete pe aceste zboruri au fost informaţi prin e-mail de anularea acestora.

„Anularea zborurilor a fost făcută din motive comerciale, având în vedere un grad scăzut de ocupare pe anumite zboruri. Acolo unde nu reuşim să operăm rutele, pasagerii vor ajunge la destinaţiile dorite pe alte zboruri efectuate de parteneri, fără nici un alt cost suplimentar. În functie de fiecare caz în parte, dacă pasagerii nu doresc rerutarea sau schimbarea călătoriei spre destinaţia respectivă la o altă dată, costul aferent biletelor achiziţionate este rambursat integral, conform legislaţiei europene în vigoare”, au precizat reprezentanţii companiei pentru Aeronews.ro

Compania aeriană Fly Romania, deținută de omul de afaceri Ovidiu Tender, a început operarea curselor la jumătatea lunii mai. Pentru 2014, estimările numărului de pasageri sunt extrem de pozitive, mai exact aproximativ 100.000 de clienți, au anunţat reprezentanţii companiei în momentul lansării.

Cursele  vor fi operate cu aeronave de tip MD-82 şi MD-83, de 165 de locuri, aparţinând Ten Airways (de asemenea, deținută de Ovidiu Tender). Avioanele au fost preluate de la operatorul aerian Alitalia.

Ivisit.ro îţi mai recomandă şi: